Pachete medicale

Cât de sănătos credeți că sunteți?

Datorită ritmului de viață din ce în ce mai accelerat și existența sarcinii psihice crescute apar la vârste din ce în ce mai tinere simptomele bolilor cauzate de stres, bolile cardio-vasculare și cele digestive.

Dacă vreți să fiți sigur că totul este în regulă sau vreți să aflați la timp dacă nu este, dacă sunteți responsabil și vreți să duceți o viață sănătoasă cât mai lungă, dacă nu puteți să vă permiteți să fiți bolnav, dacă vă simțiți responsabil pentru familia dumneavoaastră, noi vă ajutăm să faceți primul pas.

Societatea Hungaro Medical Service, în colaborare cu Spitalul Universitar Debrecen vă oferă posibilitatea accesului la pachete de investigații cu scop de screening, la investigații de specialitate de calitatea celor care nu au timp, dar se simt responsabili de propria stare de sănătate, dar și de o viață de calitate.

Conținutul pachetelor de investigații au fost alcătuite ținând cont de datele medicale și de recomandările specialiștilor.

Vă oferim posibilitatea alegerii pachetelor mai simple cât și a celor mai complexe. În cazul din urmă investigațiile se extind și asupra bolilor care au o incindență mai scăzută.

De menționat este faptul că pacientul este așteptat dimineața la laborator, urmând ca restul investigațiilor medicale să fie făcute în aceiași dimineață, iar la finalul zilei are toate rezultatele și recomandările specialiștilor.

Pachetele sunt personalizate și cuprind investigații adaptate nevoilor vârstei și sexului dvs, respectiv: pachet minimal, optimal și maximal.