Árjegyzék

 

SORSZÁM  KÖZVETITŐ   SZOLGÁLTATÁS      ÁR
 1.  VIZSGÁLATI  ELŐJEGYZÉS 100   RON
 2.  VIZSGÁLATI  ELŐJEGYZÉS  +IRÁNYITÓ 150   RON
 3. VIZSGÁLATI  ELŐJEGYZÉS + IRÁNYITÓ  + TOLMÁCS  250  RON
 4. VIZSGÁLATI  ELŐJEGYZÉS  + IRÁNYITÓ  + TOLMÁCS + SZÁLLITÁS  300   RON
  1. A vizsgálati előjegyzés egy állandó jellegű előjegyzés a Debreceni Egyetemi Korház   valamelyik orvosánál .  Miután  ügyfelünké vált, a további előjegyzés-re ingyenességet biztosítunk. Ugyancsak a 100 RON összeg keretén belül  kötelezzük magunkat, hogy információkkal szolgáljunk önöknek, hogy milyen módon szerezhetik  vissza a Megyei  Egészségügyi  Biztosítási Pénztár által az orvosi szolgáltatásokra költött összegeket.
  2. Irányítónk várni fogja Önt Debrecenben, egy közösen meghatározott helyen    és el fogja vezetni Önt azon orvosi rendelő ajtajáig, ahova elő van jegyezve.
  3. A megrendelőnek rendelkezésére fog állni egy tolmács, aki segiteni fog neki mindvégig, amig a Debreceni Egyetemi Korház területén tartózkodik.
  4. A HMS Társaság ügyfelei rendelkezésére bocsájt egy jármüvet, a 2 , és 3. pontban emlitettek mellett.

Az előjegyzés a szakorvosokhoz  egyik  napról a másikra történik. A szak     vizsgálatokra naponként kerül sor, 10 és 12 óra között,  egy vizsgálat ára, a szaktól függetlenűl, 15.000 forint, kivételt képez a neurológia, ahol  egy vizsgálat ára 30.000 forint.

Ezek az összegek közvetlenűl   Debrecenben kerűlnek kifizetésre, a   Debreceni Kórház REOF- Fizetéses Poliklinikai Központban, ahol minden páciens   részére számlát és nyugtát  állitanak ki.

Ezek a kőltségek   megtérithetőek a CAS által, abban az esetben ha Ön minimum 5 éve tagja a romániai  egészségügyi rendszernek.