Egészségügyi csomagok

Biztos vagy benne, hogy egészséges vagy?

Az élet felgyorsult ritmusa, az elvárások folyamatos növekedése, az egyre több stressz nagyban hozzájárul ahhoz, hogy már fiatalkorban megjelennek az emésztési, illetve a szív és érrendszeri betegségek.

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy egészséges vagy, ha még idejében szeretnéd megfékezni a kialakuló betegséget, ha felelős vagy magadért és másokért, ha egy egészséges és hosszú életre vágysz, vagy ha egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy beteg legyél, a Hungaro Medical Service a segítségedre siet!

A vállalkozás a Debreceni Egyetemi Kórház partnere, Magyarország legjobb szakembereinek segítségével végeznek el egészségfelmérő és egyéb analíziseket. A szolgáltatások között azok is találnak számukra megfelelőt, akiknek nincs idejük hosszas kivizsgálásokra, de fontos számukra az egészségük és az életük minősége.

A Hungaro Medical Service neves egészségügyi szakemberek segítségével állította össze különböző vizsgálat-csomagjait – ezek között vannak egyszerűbb és összetettebb analízisek, utóbbiak a ritkább betegségek előfordulását is vizsgálják. A csomagok összeállításakor és ezek ajánlásakor a Hungaro Medical Service dolgozói az életkort és a páciens nemét is figyelembe veszik. A vizsgálandó fél azt is kiválasztja, hogy a minimális, optimális vagy maximális számú vizsgálatot végezzék el a szakemberek.