Magunkról

2013-ban létesűltünk abból azzal a szándékkal, hogy pácienseink számára biztósitsuk a legjobb orvosi ellátást, mindenki által elfogadható áron.

Célunk a  betegeink egészségének fenntartása, valamint azok  kezelése  akik aktuális egészségügyi  gondokkal  küzdenek.

Szándékunk elérése érdekében biztositjuk a legjobb szakorvosokat, nyugati szinvonalú  korházi feltételeket és kezelést.

Nemzetközi szintű orvosokat foglalkoztatunk, akik irigylésre méltó szakképzettséggel rendelkeznek , aki   meggyógyitottak  olyan betegeket is, akiknek az esélyeik minimálisak voltak,  ezen   személyzetnek rendelkezésére áll az utolsó generácios   orvosi felszerelés.

Az  önök rendelkezésére állunk  a nyelvi akadályok leküzdésében, olyan értelemben, hogy jelen vagyunk  az önök   klinikai  kivizsgálásánál , a közreműködő orvosok által,  a román nyelven  készült  orvosi iratok  lefórditásánál, illetve az önök rendelkezésére állunk minden esetben ha szükségük van  magyar nyelven történő  segitségre.

Biztósithatjuk szállitásukat, saját közlekedési eszközzel a Debreceni Egyetemi Klinikára, vagy heti ingyenes,  közösen  meghatározott szállitást  szervezünk, 6-nál több személy esetében.

Ugyanakkor, rendelkezésükre bocsáthatunk, sűrgösségi eseteknél, egy  mentőkocsit, amely felveszi önöket az érmihályfalvi határátkerlőnél .

Kötelezzük magunkat, hogy tájékoztassuk önöket annak a lehetőségéről, hogy teljes egésszében vagy részében visszaszerezhessék  a külfőldön elvégzett orvosi szólgáltatásokért fizetett összegeket. Bővebb részletekért , kérjük tanulmányozzák, a  „Külfőldi ellátások anyagi visszaigénylése” részt.

Amennyiben  érdekelve vannak a részlet kérdésekben, kérjük, személyesen vegyék fel velünk a kapcsolatot, a következő címen: Satu Mare (Szatmárnémeti), Horea utce 10/5 sz., illetve telefonon: 0748-125-020, vagy 0740.33.58.68, e-mail: hungaromedicalservice@gmail.com, vagy facebook: https://www.facebook.com/www.hungaromedicalservice.ro

Irodai program: Hétfő-Péntek,  9,00-16,00  óra.