Despre Noi

Ne-am înființat în anul 2013 în vederea asigurării pacienților noștri a unor servicii medicale de cea mai înaltă calitate, la un preț accesibil pentru toată lumea.

Scopul nostru îl constituie menținerea sănătății pacienților noștri, respectiv tratarea celor care se luptă cu probleme actuale de sănătate.

Pentru realizarea scopului nostru vă garantăm cei mai buni medici specialiști în domeniu și condiții de spitalizare și tratament la nivel occidental.

Lucrăm cu medici de talie internațională care dețin un portofoliu demn de invidiat, vindecând  unii pacienți ale căror șanse erau minime, personal medical care are la dispoziție aparatură de ultimă generație.

Suntem la dispoziția dumneavoastră făcându-vă posibilă depășirea barierelor lingvistice în sensul că vă oferim prezența noastră la examinarea dvs. clinică efectuată de doctorii colaboratori, respectiv suntem la dispoziția dvs. de fiecare dată când aveți nevoie de asistență în limba maghiară.

Vă putem asigura deplasarea dvs. cu resurse proprii de transport până la Spitalul Universitar din Debrecen, fie vom efectua transporturi săptămânale gratuite de comun acord stabilite cu un număr mai mare de 6 persoane. Totodată vă putem pune la dispoziție, pentru situații de urgență, o ambulanță care să vă preia din punctul de trecere al frontierei Valea lui Mihai.

Noi ne obligăm să vă informăm cu privire la posibilitatea recuperării în totalitate sau parțial a contravaloarii serviciilor medicale de care ați beneficiat în străinătate. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați secțiunea DECONTAREA TRATAMENTELOR.

În cazul în care doriți să fiți consultați de un anume specialist sau profesor universitar, perioada de așteptare poate dura până la o săptămână.

În cazul în care sunteți interesați de mai multe detalii vă rugăm să ne contactați personal la adresa: Satu Mare, strada Horea, nr. 10/5, fie la telefon: 0748-125-020 sau 0740.33.58.68,  e-mail: hungaromedicalservice@gmail.com, sau facebook: https://www.facebook.com/www.hungaromedicalservice.ro

Program birou: Luni-Vineri

Orar: 9.00 – 16.00